Praktikant Freja takker af

Man kan da ikke gøre andet end at blive taknemmelig over sådan en tilbagemelding fra efterårets dygtige praktikant Freja 🤗
Læs med her hvad Freja har skrevet;

Mit tre måneders praktikforløb hos Hansson Erhverv nærmer sig sin afslutning.

Mit navn er Freja og jeg er født og opvokset i Litauen. De sidste år har jeg studeret på erhvervsakademi Dania i Silkeborg. I forbindelse med min uddannelse skulle jeg i praktik for at lære at omsætte teorierne til praksis og udvikle mine professionelle kompetencer.

I den forbindelse fik jeg heldigvis praktik hos Hansson Erhverv, som er en lokalforankret udlejningsvirksomhed i Sønderborg.

Spænding og nyskabelser stopper desværre snart…
Her på stedet fik jeg en fantastisk og meningsfuld tid. Jeg er mega glad for at have fået mulighed for at afholde praktikforløbet hos Hansson Erhverv. De er rare og meget hjælpsomme mennesker. Desuden er de erfarne og faglig stærke.
Det meste af tiden på kontoret fulgte jeg Nanna. Hun har fra starten sagt at der er to vigtige ting:,, Her findes ingen dumme spørgsmål” og ,,Tingene løser sig ikke af sig selv”. Jeg har udnyttet situationen og stillet temmelig mange spørgsmål hver dag. Nanna har med glæde svarede mig på en tydelig og forståelig måde. Desuden har jeg lært selvstændigt at undersøge et problemfelt og finde den rigtige løsning til det.
I starten havde jeg lidt stress, fordi det ikke er nemt at komme lige fra den teoretiske del og direkte over i virksomhedspraktikken. Mange ting var helt nye til mig. Her på stedet har jeg arbejdet temmelig meget med markedsføring, som jeg i starten fandt lidt frustrerende. Bagefter gik det flyvende.
Arbejdet med IT- system var heller ikke min stærke side. Her skulle jeg arbejde meget med min tålmodighed.
På et tidspunkt havde jeg mulighed for at være med i deres bygge projekter og dialoger. Jeg blev generelt involveret i virksomhedens dagligdagsliv.
Mest spændende var det, da virksomhed skulle skifte deres regnskabsprogram fra et til et andet. Her havde jeg mulighed at lære et regnskabsprogram at kende helt fra bunden. I den forbindelse gennemgik jeg e-conomic online kurser og blev klædt godt på til opgaven.
Jeg vil gerne sige til kommende praktikanter at det at komme i praktik hos Hansson Erhverv er lige som at vinde i lotteriet. Her får man mulighed for at teste den teoretiske viden af i praksis. Jeg vil meget varmt anbefale Hansson Erhverv som praktikplads. Samtidig vil jeg sige tusinde gange TAK for deres tålmodighed, forståelse og hjælp.
Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.