Kontorlokaler i Sønderborg Kommune

Fleksible kontorlokaler i mange størrelser og på mange lokationer.

Kontorlokaler Sønderborg

 

 

Se alle ledige lejemål

Vi ombygger gerne lokalerne så de passer præcis til jeres behov.

Fra fremvisning til indflytning
Det er vigtigt at jeres nye lokaler passer til jeres behov nu og i fremtiden. Vi tilbyder derfor altid at tilrette lokalerne, så I får de perfekte rammer, der gør at I kan fokusere på det der giver værdi for jer.
Fremvisning
Fremvisning
Efter den indledende kontakt, fremvises potentielle lokaler i og omkring Sønderborg
Rådgivning
Rådgivning
Igennem dialog klarlægges evt. behov for tilretning af lejemålet og der udarbejdes tilbud og indretningsforslag
Kontrakt
Kontrakt
Når de endelige vilkår er klarlagt udarbejdes lejekontrakten, som underskrives af begge parter
Ombygning
Ombygning
I den sidste fase inden indflytningen, klargøres lokalerne med de forandringer der måtte være aftalt
Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.

Tekstbeskrivelse af kontorlokaler

 

HanssonErhverv har ledige kontorlokaler til leje. Står du og mangler et kontor vil vi være behjælpelige med at finde dit fremtidige kontor.

Siden 1979 har HanssonErhverv udlejet en lang række forskellige erhvervslokaler, såsom butikslokaler, kontorlokaler, lager og produktionslokaler. Det betyder at vi i dag har opbygget en bred erfaring og ekspertise, til at vejlede dig bedst muligt, så du finder det helt rigtige kontor i Sønderborg.

Vi ombygger gerne lokalerne så de passer præcis til jeres behov.

 

Kontorlokaler på Agtoftsvej 2 A, 6400 Sønderborg Velbeliggende kontorlokaler på 255 kvadratmeter. Indeholder kontorer, mødelokaler, frokoststue, et storrums kontor, receptionsområde og toilet faciliteter. Lejemålet er en del af en større erhvervsbygning på 699 kvadratmeter der også indeholder kliniklokaler.

Klinik og kontorlokaler på Agtoftsvej 2, 6400 Sønderborg Synlig beliggenhed med stort parkeringsareal. Beliggende ud til befærdet hovedfærdselsåre på 444 kvadratmeter, som indeholder kliniklokaler med 6 behandlerrum og træningsrum. Special gulvbelægning i alle behandlerrum og træningsområder. Ejendommen er ombygget i 2013 til en fysioterapiklinik.

 

Kontorlokaler på Grundtvigs allé 181.1, 6400 Sønderborg Ejendommen er på 278 kvadratmeter og er beliggende i hjertet af CenterØst. Kontorlejemålet indeholder 7 kontorer, et større mødelokale samt tekøkken og toiletfaciliteter. Stueetagen i samme ejendom indeholder lægeklinik.

Klinik og kontorlokaler på Grundtvigs allé 181. st., 6400 Sønderborg Lokalerne er på 278 kvadratmeter og er ombygget til en lægeklinik. Lægeklinikken indeholder tre særskilte konsultationer, venteområde med reception, konferencerum, frokoststue, laboratorie, skyllerum samt kunde- og personaletoiletter. Der er et parkeringsområde lige foran klinikken.

Kontorbygning i tilknytning til lager og produktionsareal på Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg Kontorlokalet er på 167 kvadratmeter. Kontorlejemålet indeholder 3 separate kontorer, et storrumskontor, IT rum, frokoststue samt handicap toilet og omklædningsrum med toilet og badefaciliteter. Kontorbygningen er beliggende i tilknytning til et ejendomskompleks med 6 lagerhaller á 850 kvadratmeter.