Praktikant med flair for at omsætte teori til praksis

Vi elsker at samarbejde med dygtige praktikanter og når vi får en tilbagemelding som denne bliver vi ekstra stolte. 

Teksten er lidt lang, men man når også langt omkring på 12 uger.

Praktikperiode primo 2017 Jakob skriver...
Jeg har i forbindelse med mit studie haft den fornøjelse at få praktikplads hos HanssonErhverv.
Formålet med praktikperioden er at få afprøvet de teorier jeg lærte på uddannelsen til finansøkonom, og få noget erhvervserfaring.
Jeg havde meget blandet forventninger til mit praktikophold, men kan kun sige jeg er blevet positivt overrasket hele vejen igennem forløbet hos HanssonErhverv.
Det startede med en super velkomst og en gennemgang af hvad virksomheden laver. Det har været et meget lærerigt ophold og bestemt meget frihed under ansvar. Jeg fik som praktikant i hvert fald lov til at afprøve min kreativitet, og være kreativ omkring mine ideer til hvad virksomheden evt. kan forbedre.
Vi har blandt andet rundet, likviditets budgetter, fakturering, gennemgang af lejekontrakter, fremvisning af lejemål, redigere plantegninger af eksisterende lejemål, marketing og meget mere. Jeg blev som praktikant inviteret med til forskellige møder med nuværende lejere, hvor du har rig mulighed for at lære om de forskellige fokuspunkter, og hvad man skal være opmærksom på, ved fremvisning/møde omkring et lejemål. Derudover bliver jeg som praktikant også tilbudt, hvis muligt, at tage til forskellige kurser. Jeg var så heldig at ’Succes Online’ var forbi Sønderborg, hvor jeg blev klogere på online marketing, som jeg på sigt også kan gøre brug af.
Du skal som praktikant her forberede dig på en dagligdag, med Nanna Hansson som er en ganske snaksaglig person, utrolig venlig og man skal ikke være bange for at stille dumme spørgsmål. Et hvert spørgsmål eller råb om hjælp, bliver taget imod med et smil og hun gør sit, for at hjælpe dig godt på vej. HanssonErhverv kan jeg varmt anbefale.

Jakob Bernickow
Finansøkonom
Praktikperiode 04-01-17 – 31-03-17

Tak @jakob bernickow for tilbagemeldingen og ikke mindst din arbejdsindsats og de gode ideer under praktik forløbet. Vi ønsker dig alt det bedste fremover

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.