Farvel til Søren

Min praktiktid hos Hansson Erhverv er ved at være slut, og det er snart tid til at vende snuden hjemad igen mod Odense og studiet.

Jeg har i de 5 måneder jeg har været hos Hansson Erhverv, været hele ejendomsadministrator paletten rundt. Jeg har været med til alt lige fra fremvisning for små lokale enkeltmands virksomheder, til store landsdækkende butikskæder. Jeg har været med til foredrag og informationsmøder, været med til byggeprojekter, regnet investeringer, snakket med kunder og meget mere.

I de 5 måneder har jeg fået lov til at omsætte alt det jeg har lært på skolebænken til praksis, det har været udfordrende og sjovt, dagligdagen på kontoret har været alt andet end kedelig, hver eneste dag har været lærerig og spændende. Der har været plads til at stille ¨dumme spørgsmål¨, plads til at lave fejl og plads til forbedringer.

Det med at praktikforløbet var på 6 måneder var nyt for Hansson Erhverv og jeg, normalt er et praktikforløb hos Hansson Erhverv kun 6-12 uger. At jeg havde 6 måneder hos Hansson Erhverv, gjorde det muligt at dykke længere ned i tingene, og dygtiggøre mig. Der har været rigeligt at se til, og tiden er fløjet afsted det føles stadig som om jeg startede i sidste uge.

Jeg kan varmt anbefale Hansson Erhverv som praktik sted. Nanna som direktør og Mads som projektleder er skønne at arbejde sammen med.

 

- Søren Truelsen
  Pba. i finans 

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.