Lagerarealer i Sønderborg Kommune

Lagerlokaler og produktionslokaler i forskellige størrelser

Lagerarealer Sønderborg

Ledig
Energivenligt nybyggeri Hansson erhvervspark 6400 Sønderborg
Type Kontorlokaler,Butikslokaler,Lagerhal
Størrelse m² 500-30.000 m²
Årlig leje Ring for mere information kr.

Se mere...

Udlejet
Ingolf Nielsens vej 14 a, 6400 Sønderborg
Type Kontorlokaler,Lagerhal
Størrelse m² 2.779 m²
Årlig leje Ring for mere information kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg- hal 4 og 5
Type Lagerhal
Størrelse m² 425-1700 m²
Årlig leje Udlejet kr.

Se mere...

Udlejet
Lagerhal udlejes i moduler á 42 kvm i Sønderborg
Type Lagerhal
Størrelse m² 42-850 m²
Årlig leje 297.500 kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg- hal 1 og 2
Type Lagerhal
Størrelse m² 425 - 1.700 kvm m²
Årlig leje Ring kr.

Se mere...

Udlejet
167kvm kontorlokale til leje på Ellegårdvej 16 i Sønderborg
Type Kontorlokaler,Lagerhal
Størrelse m² 167 m²
Årlig leje Udlejet kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg - hal 3
Type Lagerhal
Størrelse m² 850 m²
Årlig leje Udlejet kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg hal 2
Type Lagerhal
Størrelse m² 425-850 m²
Årlig leje Ring kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg Hal 1
Type Kontorlokaler,Lagerhal
Størrelse m² 850 m²
Årlig leje Ring kr.

Se mere...

Udlejet
Ellegårdvej 16, 6400 Sønderborg- hal 5
Type Lagerhal
Størrelse m² 850 m²
Årlig leje Ring kr.

Se mere...

Udlejet
Ingolf Nielsens vej 14, 6400 Sønderborg
Type Kontorlokaler,Lagerhal
Størrelse m² 679 m²
Årlig leje Ring for mere information kr.

Se mere...

Se alle ledige lejemål

Vi ombygger gerne lokalerne så de passer præcis til jeres behov.

Fra fremvisning til indflytning
Det er vigtigt at jeres nye lokaler passer til jeres behov nu og i fremtiden. Vi tilbyder derfor altid at tilrette lokalerne, så I får de perfekte rammer, der gør at I kan fokusere på det der giver værdi for jer.
Fremvisning
Fremvisning
Efter den indledende kontakt, fremvises potentielle lokaler i og omkring Sønderborg
Rådgivning
Rådgivning
Igennem dialog klarlægges evt. behov for tilretning af lejemålet og der udarbejdes tilbud og indretningsforslag
Kontrakt
Kontrakt
Når de endelige vilkår er klarlagt udarbejdes lejekontrakten, som underskrives af begge parter
Ombygning
Ombygning
I den sidste fase inden indflytningen, klargøres lokalerne med de forandringer der måtte være aftalt
Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.

Lager og produktionslokaler

HanssonErhverv har ledige lager og produktionslokaler til leje. Står du og mangler lager og produktionslokaler kan vi være behjælpelige med at finde dit fremtidige lager og produktionslokale i Sønderborg.

Siden 1979 har HanssonErhverv udlejet en lang række forskellige erhvervslokaler, såsom butikslokaler, kontorlokaler, lager og produktionslokaler. Det betyder at vi i dag har opbygget en bred erfaring og ekspertise, til at vejlede dig bedst muligt, så du finder det helt rigtige lager og produktionslokale i Sønderborg.

Vi ombygger gerne lokalerne så de passer præcis til jeres behov.

 

Når vi bygger nye produktions- og lagerlokaler er vi særlig opmærksom på:

Lager- og produktionslokaler skal designes med effektivitet i tankerne. Dette inkluderer alt fra let adgang til varer og optimale arbejdspladser for dine ansatte. En godt organiseret plads kan reducere tidsspild og øge produktionen betydeligt.

Sikkerhed bør være en topprioritet i ethvert lager- og produktionsmiljø. Dette omfatter alt fra brandforebyggelse til passende arbejdsstationer for, at minimere risikoen for skader på personalet, produkterne og ejendommen.

Hvis virksomheden arbejder med masseproduktion, kan det være ideelt at have store produktionsrum med mulighed for at flytte rundt på maskiner og lager over tid. 

Afhængig af de varer, der opbevarer eller producerer, kan det være nødvendigt med specifik temperaturkontrol i lager- og produktionsrummene. Dette kan variere fra kontrollerede rumtemperaturer til frostafdelinger eller kolde rum baseret på behovene hos de lagrede og håndterede varer.

Ligesom alle andre aspekter af virksomhedens drift, skal valgt af lagersystem også kunne justeres efter behov over tid. Derfor er fleksibilitet meget vigtigt.

Lager og produktionslokaler på Ellegårdvej i Sønderborg, er et ejendomskompleks bestående af 6 lagerhaller á 850 kvadratmeter. Ved hal 6 ligger kontorbygning på 167 kvadratmeter. Lagerhallerne er helt regulære, med 4,5 meter ved spærfod og 6,9 meter til kip. Der er porte i begge ender af hallen med en højde på 4,5 meter. Lager og produktionslokalerne er isolerede og i god stand. Kontorbygningen indeholder plads til 10 medarbejdere i en blanding af storrumskontor og enkeltmandskontorer. Udlejningsejendommen er beliggende i veletableret erhvervsområde i Sønderborg.

 

På Ingolf Nielsens vej 2-14, 6400 Sønderborg har vi 45.000 kvadratmeter grund, som danner grundlag for vores nye HanssonErhvervspark, der byder på fleksibilitet og stor synlighed.

De første 2 bygninger er afleveret:

Ingolf Nielsens vej 14A blev afleveret ultimo 2022 til Larsen Strings, og rummer ca. 750 kvadratmeter kontor og velfærdsfaciliteter som f.eks. kantine med tilhørende sydøstvendt terrasse, tidssvarende og indbydende omklædning og badefaciliteter. Der er ca. 2.000 kvadratmeter produktion samt showroom og værksted. Hele bygningen er fuldt isoleret og udført i moderne materialer. Der er masser af dagslys i de store kontorer og kantinen. Der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold foran kontorbygningen. Af-og pålæsning sker fra befæstiget plads med god plads til fragt og lastbiler, via port direkte til produktionslokalerne. Rundt om bygningen findes store grønne arealer.

 

Ingolf Nielsens vej 14 er færdiggjort medio 2023 og huser ambulancestation. Lokationer er optimale med til- og frakørsels forhold til infrastruktur og tæt på Sønderborg by. Bygningen er en moderne bygning, der indeholder stor opvarmet garage med masser af dagslys og mulighed for hurtig udkørsel via de 5 porte. Der er selvfølgelig også lagt stor vægt på et godt indeklima og gode velfærdsfaciliteter som køkken, kantine og møderum samt fitnessrum, bad og omklædning. Da stationen er en døgnbemandet station, er der naturligvis også soverum samt opholdsarealer til rederne både inde, og ude på den vestvendte terrasse.

 

Er du interesseret i at høre om mulighederne for at få et nyopført certificeret lejemål på Ingolf Nielsens Vej?

Så er der er også plads til jeres firma på Ingolf Nielsens vej, hvor vi bygger Sønderborgs nyeste erhvervslejemål. Vi bygger med fokus på jeres ønsker og behov, samt med fokus på et byggeri hvor der er valgt klimavenlige løsninger. Derfor bliver alle nyopførte bygninger opført efter certificeringsordningen DGNB.