Butikslokaler i Sønderborg Kommune

Butikslokaler i forskellige størrelser - hovedparten beliggende i Center Øst
Fra fremvisning til indflytning
Det er vigtigt at jeres nye lokaler passer til jeres behov nu og i fremtiden. Vi tilbyder derfor altid at tilrette lokalerne, så I får de perfekte rammer, der gør at I kan fokusere på det der giver værdi for jer.
Fremvisning
Fremvisning
Efter den indledende kontakt, fremvises potentielle lokaler i og omkring Sønderborg
Rådgivning
Rådgivning
Igennem dialog klarlægges evt. behov for tilretning af lejemålet og der udarbejdes tilbud og indretningsforslag
Kontrakt
Kontrakt
Når de endelige vilkår er klarlagt udarbejdes lejekontrakten, som underskrives af begge parter
Ombygning
Ombygning
I den sidste fase inden indflytningen, klargøres lokalerne med de forandringer der måtte være aftalt
Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.

Tekstbeskrivelse af butikslokaler

 

HanssonErhverv har ledige butikslokaler til leje. Står du og mangler et butikslokale vil vi være behjælpelige med at finde din fremtidige butik.

Siden 1979 har HanssonErhverv udlejet en lang række forskellige erhvervslokaler, såsom butikslokaler, kontorlokaler, lager og produktionslokaler. Det betyder at vi i dag har opbygget en bred erfaring og ekspertise, til at vejlede dig bedst muligt, så du finder det helt rigtige butikslokale i Sønderborg.

Vi ombygger gerne lokalerne så de passer præcis til jeres behov.

 

Butikslokaler på Grundtvigs Allé 175, 6400 Sønderborg Spændende butik på 560 kvadratmeter. Indeholder stort butikslokale hvorfra der er adgang til kontor med tekøkken, kunde- og personaletoilet samt lager med porte. Lejemålet er beliggende i CenterØst.

 

Butikslokaler på Grundtvigs Allé 171, 6400 Sønderborg Stort og lyst butikslokale på 3894 kvadratmeter. Beliggende i CenterØst, med gode parkeringsforhold foran butikken. Arealet er fordelt over 2 etager med et åbent dæk der giver et flot indgangsparti.

Butikslokaler på Grundtvigs Allé 173, 6400 Sønderborg. Butikslejemål på 757 kvadratmeter, beliggende i CenterØst. Butikslokalet er stort og regulært med mindre afsnit til lager og personalefaciliteter. Foran butikken er der gode parkeringsforhold.

Butikslokale på Grundtvigs allé 175, 6400 Sønderborg. Butikken ligger i stueplan i en 2 etages ejendom, der på 1. salen indeholde en innovativ ingeniørvirksomhed. Butikslokalet er særdeles synligt for trafik på Grundtvigs allé og alle der køre ind til butikkerne på Striben vil kigge direkte ind på facaden af dette lejemål inden de drejer til højre eller venstre. Butiksfacaden består af glas, som øger udstillingsmulighederne og synligheden, både indenfor og udenfor åbningstid.

Butikslokaler på Grundtvigs Allé 177, 6400 Sønderborg Regulært butikslokale på 277 kvadratmeter med højt til loftet, mindre afsnit med personalefaciliteter. Stor flot glasfacade med stor synlighed mod Grundtvigs allé Butikslejemålet er beliggende i hjertet af CenterØst, med gode parkeringsforhold foran butikken.

Butikslokaler på Grundtvigs Allé 179, 6400 Sønderborg Butikslokale på 390 kvadratmeter. Indrettet med lager og port til vareindlevering. Butikslejemålet er beliggende i CenterØst. Der er gode parkeringsforhold foran butikken. Gode skiltningsmuligheder mod Grundtvigs allé.

Alle butikker på denne lokation har en meget stor synlighed og måske byens største kundeflow. Beliggenheden er en af Sønderborgs mest attraktive.