Praktikanter

Hvert år tager vi i gennemsnit 1-2 praktikanter

Det kan være nogen der er i ressourceforløb, jobafklaring eller som en del af deres vidergåendeuddannelse. 

I øjeblikket har vi Cindy, der er midt i 20’erne som skal jobafklares ift. om et job på kontor kan være fremtiden, nu hvor skulderen ikke kan klare de mange daglige løft i et køkken. 

Efter sommerferien kommer en finansbachelor som skal være i praktik i 6 måneder. Det er den længste periode til dato, typisk vare en praktik fra 4 -12 uger.

 

De helt korte praktikperioder tillader kun praktikanten at snuse til arbejdsområdet og det er begrænsede opgaver praktikanten kan nå at få viden nok om til at kunne udføre. De lidt længere praktikforhold bidrage på mange måder til arbejdet på kontoret.

Som virksomhed føles det godt at kunne være med til at hjælpe et menneske på vej, -give dem en indsigt i udlejningsbranchen, -tit kommer de med skæve ideer som lige er til at implementere eller som afføder nye og anderledes tanker. 

 

Hos HanssonErhverv har vi ikke kontorelever, da arbejdsmængden ikke matcher dette, men det her er vores måde at give lidt igen til samfundet på.

 

Cindy skriver om sit praktikforløb 

I mit ressourceforløb hos kommunen tog min jobmentor kontakt til HanssonErhverv, da jeg ønskede at prøve noget helt andet end min uddannelse som ernæringsassistent. Allerede samme dag skulle jeg ringe til Nanna Hansson og vi aftalte et møde, for at se om jeg skulle starte i praktik hos hende. Hele gangen fra kontakt til opstart gik hurtigt. Jeg kom til et behageligt møde hos Nanna, hvor hun kort fortalte om hvilken virksomhed HanssonErhverv er og hvilke opgaver jeg evt. kunne prøve og deltage i. Allerede der, virkede hun som en person, der gerne ville lære fra sig og som ikke var bleg for at lade en praktikant prøve nogle forskellige opgaver af.  Vi blev derefter enige om opstart få dage efter og jeg gik derfra med en positiv og god fornemmelse. Jeg startede op og første dag var jeg lidt nervøs og specielt fordi, det er et fag jeg slet ikke har prøvet før. Så min tanke var selvfølgelig om jeg nu kunne finde ud af det. Det gik rigtig godt og der var intet at være nervøs for. Nanna tog godt i mod mig og tilpassede opgaverne, så de var overskuelig for mig.

I forløbet er min tålmodighed, specielt i forhold til IT kommet på prøve. Ikke lige min spidskompetence. Nanna har dog taget det hele med et smil og det var jo rart, da det så lykkedes for mig. Jeg har hele tiden fået opgaver, der var lige til at gå til, men samtidig udfordrende. Jeg har også fået lov at komme med forslag til egne ideér, hvor man også føler sig lyttet til og Nanna er også god til at give ros og lægger mærke til de små ting man laver og gør.   Desuden er man ikke i tvivl om i selskabet med Nanna, at der ikke findes dumme spørgsmål og hun gør altid sit bedste for at hjælpe.  Jeg kan varmt anbefale en praktikplads hos HanssonErhverv og så selvom, det er opgaver du ikke har prøvet før. 

 

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.