Hansson Erhverv udlejer erhvervslokaler i Sønderborg

Hvem er HanssonErhverv?

Hansson Erhverv er en lokalforankret udlejningsvirksomhed, der kun udlejer erhvervslokaler i egne bygninger. Virksomheden blev grundlagt i 1979, men vores passion for bygninger går flere generationer tilbage.

Nanna Vestskov Hansson har siden 2008 været en del af Hansson Erhverv og overtog virksomheden i forbindelse med generationskifte i 2015. Nanna er uddannet Serviceøkonom, Reserve Officer i Hæren og har i en årrække været ansat som indkøber ved A.P. Møller Mærsk.

- "Jeg vil gerne have at vi som virksomhed kan være med til at gøre en forskel for vores lejere og vores samfund"

 

Mads Vestskov Hansson er startet i virksomheden i 2019 og er gift med Nanna. Mads har været ansat 20 år i politiet, heraf de sidste 8 år som leder af forskellige afdelinger, hvor der ud over personaleledelse har været stor fokus på projektledelse, virksomhedsledelse og optimering af driften gennem LEAN processer.

- "Det er vigtigt for mig, at vi kan udbrede vores viden om bæredygtighed gennem vores praktikanter og sikre en god lokaløkonomi, ved at bruge lokal arbejdskraft"

Udover at arbejde i HanssonErhverv underviser Mads også i projektledelse, forandringsledelse, strategi og kommunikation på Business College syd i deres kursusafdeling.

 

Grundlæggeren af virksomheden Per Gran Hansson, drev i 25 år arkitektvirksomheden Blaavand og Hansson A/S, og opbyggede sideløbende hermed ejendomsporteføljen, som i dag er grundlaget for Hansson Erhverv. Per er uddannet tømrer og Bygningskonstruktør BTH. Per er i dag tilknyttet virksomheden som konsulent.

 

Vores værdier

 

Værdigrundlag

Hos Hansson Erhverv bygger vi på troværdighed, hvor en aftale er en aftale og hvor der ikke skal herske tvivl om vores ansvarsbevidsthed.

Faglighed og seriøsitet er vigtige parametre for at sikre vores lejere de bedste vilkår. Klare, enkle og overskuelige aftaler er grundlaget for et godt samarbejde.

Vi er stolte af, når det lykkes at matche de rette lokaler til vores kunder. Ofte kræver et nyt lejeforhold en ombygning, som vi foretager inden lejer flytter ind.

 

Vision og mission

Den fornemmeste opgave vores lokaler tjener lejer er, at sikre lejers videre vækst og trivsel. Derfor gør vi også vores bedste for at skabe de bedste betingelser, så lejere kan fokusere på at drive forretning. Vores motto er - Vi samler på glade lejere.

Vores mission er at vi vil forsætte vores rejse som en troværdig og ansvarsfuld udlejer af erhvervsejendomme i Sønderborg området.

Derudover arbejder vi løbende på at implementere tiltag som fremmer bæredygtighed, og vi har ambitioner om at blive den førende grønne udlejer af erhverv i Sønderborg.

 

Modtager af Sønderborg i Arbejde-mærket 

Fredag den 26. januar 2024 modtog Hansson Erhverv og yderligere 109 virksomheder fra Sønderborg Kommune, Sønderborg i Arbejde-mærket. Mærket er blevet givet til Hansson Erhverv og de andre virksomheder, fordi vi har taget et socialt ansvar.

 At tage et større samfundsansvar og hjælpe mennesker i udsatte positioner, er noget som altid har lagt os på sinde. Det var derfor til stor glæde for os, da Styregruppen for Sønderborg i Arbejde besluttede, at der skulle noget mere fokus på socialt ansvarlige virksomheder, gennem Sønderborg i Arbejde-mærket.

Vi har fået tildelt Sønderborg i Arbejde-mærket, da vores virksomhed ligger i Sønderborg kommune og vi har ydet en indsats inden for 3 følgende områder:

  1.       Det rummelige arbejdsmarked

Virksomheden giver plads til mennesker i udsatte positioner

  1.       Trivsel og sygefravær

Virksomheden bekæmper sygefravær og dårlig trivsel

  1.       Uddannelse og livslang læring

Virksomheden bidrager til styrkede kompetencer og uddannelse for fremtidens arbejdskraft

 

Vi er stolte over at have modtaget Sønderborg i Arbejde-mærket sammen med så mange dygtige erhvervsdrivende og at vi alle er enige om, at vi har et fælles ansvar.

 

 

Fra fremvisning til indflytning
Det er vigtigt at jeres nye lokaler passer til jeres behov nu og i fremtiden. Vi tilbyder derfor altid at tilrette lokalerne, så I får de perfekte rammer, der gør at I kan fokusere på det der giver værdi for jer.
Fremvisning
Fremvisning
Efter den indledende kontakt, fremvises potentielle lokaler i og omkring Sønderborg
Rådgivning
Rådgivning
Igennem dialog klarlægges evt. behov for tilretning af lejemålet og der udarbejdes tilbud og indretningsforslag
Kontrakt
Kontrakt
Når de endelige vilkår er klarlagt udarbejdes lejekontrakten, som underskrives af begge parter
Ombygning
Ombygning
I den sidste fase inden indflytningen, klargøres lokalerne med de forandringer der måtte være aftalt
udtaler Anders Westermann, medejer af Fysio Sønderborg
Fra kontorlokale til moderne klinik med fokus på kundernes særlige behov.
”Hansson Erhverv forstod vores behov og indrettede 480kvm efter vores ønsker. Det betyder at vi i dag kan tilbyde kunderne og medarbejdere flotte og funktionelle kliniklokaler med tilhørende træningsfaciliteter”
udtaler Anders Westermann, medejer af Fysio Sønderborg
Tidligere lejer af hal 6 på Ellegårdsvej 2016-2019
¨Vi har kun godt at sige om vores tid som lejer hos Hansson erhverv¨ Det er kun fordi vores projekt er afsluttet, at vi må forlade lejemålet. Næste gang vi får et behov for lager og produktionsplads vender vi tilbage. Mere regulære og funktionelle haller skal man lede længe efter
Udtaler tidligere lejer af hal 6 på Ellegårdvej i perioden 2017-2019
Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.