Ellegårdvej 16, 6400 sønderborg

Lagerhaller med kontor og velfærdarealer på i alt. 1.700 kvm. i Sønderborg.

 

Hallerne består af 2 enheder på hver 850 kvm hvor imellem der er forbindelser med highspeedport og flere enkelte- og dobbeltdøre

Der er mulighed for af- og pålæsning inde i produktions- og lagerhallen. 

Arealerne er utrolig regulære og indeholde ud over de åbne arealer som er velegnet til lager- og produktionsformål også kontorer af varierende størrelse, omklædningsforhold til herre/damer samt frokoststue.

 

Hal 1 er indrettet med kontor, frokoststue, 2 omklædningsrum med hver sit toilet og bad. I hallen er der også et større lokale der i dag bliver brugt til pode- og vaccineklinik af region Syddanmark.

i forbindelse med nuværende lejers brug af lokalerne er hallen beklædt med gips på vægge og lofter. Der er opsat store arealer med lydbafler. Lagt nye gulve i personalerum.

 Arealerne i hal 1 opvarmes via naturgas drevet strålevarmepaneler og elradiatorer. 

 

Hal 2 er uisoleret og inderholder ud over det store produktions/lagerareal, ca. 250kvm isolerede rum og kontorer der er bygget i 2020 efter gældende bygningsreglement. Rummene benyttes som akutstue, linneddepot og venterum for vaccinerede borgere. Der er flere døre og dobbelt døre som benyttes som adgangsveje imellem hal 1 og 2.

Varegård eller parkeringsareal. Foran hal 1 ud mod Ellegårdvej forefindes ca. 1.000kvm befæstet areal, som pt. benyttes til parkering, men som tidligere har været benyttet som varegård. 

 

Loftshøjden i hallerne er 6,9 meter til kip og 4,5 meter ved spærfod. 

Der er ledhejseporte i begge gavle af hallerne, med en porthøjde på 4,5 m og 4 meters bredde.  ialt 4 porte hvoraf den ene er med automatik.

Forbindelse imellem de to haller består af highspeedport samt flere enkelt og dobbeltdøre.

Belysningsanlægget er konverteret til LED okt. 2020

25 Amp forsikring i elskab. Dette antal kan øges

 

Lejemålet er en del af en større udlejningsejendom beliggende i veletableret erhvervsområde på Ellegårdvej 16 i Sønderborg. Hvorfra der er hurtig tilkørsel til Sønderborg/Kliplevmotorvejen og omfartsvejen til Nordals og Sønderborg by. 

Lejemålet er udlejet til Region Syddanmark på en tidsbegrænset lejekontrakt frem til 01.06.2022.

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.