Ingolf Nielsens vej 14 a. 6400 Sønderborg

Nybygget produktion og administration opført i samarbejde med lejer så ønsker og behov er tilgodeset.

2.779 kvm med synlig beliggenhed i 1. etape af Hansson erhvervspark.

Larsen Strings udvikler, producere og distribuere globalt bueinstrumentstrenge til violin, bratsch og cello. Larsen Strings er beliggende i Sønderborg, Danmark. Virksomheden grundlagt af Laurits Th. Larsen i 1990. Larsens Strings produktions- og administrationslokaler er beliggende på Ingolf Nielsens vej 14a i Sønderborg.

Byggeriet er blandt andet opført med særlig fokus på at minimere CO2 aftryk og fjerne miljøfarlige stoffer fra indeklimaet. Der sigtes efter opnåelse af DGNB guld certificering.

 

Hansson erhvervspark giver mulighed for samlet 40.000 kvm administration med tilhørende produktions- og lagerlokaler, pladskrævende butik, udstilling eller højlager.

Området er det nyeste erhvervsområde i Sønderborg, beliggende ud til omfartsvejen i erhvervsområde nord. En større synlighed skal man lede længe efter.

Der er allerede flere virksomheder der har valgt at etablere sig eller flytte til den attraktive beliggenhed, med god adgang til infrastruktur som motorvej, lufthavn og Sønderborgs øvrige erhvervs- og byliv.

 

Den årlige husleje er inklusiv driftsudgifter. Driftsudgiften indeholder ejendomsskatter, ejendomsforsikring og administration.

 

Velbeliggende lokaler med mange anvendelsesmuligheder.

Kontakt HANSSONERHVERV på telefon 30741371 for nærmere information og bestilling af fremvisning.

 

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.