Grundtvigs Allé 175, Sønderborg

Spændende butik på 560 kvm.

Butikslokalet er beliggende Grundtvigs Allé 175, CenterØst, Sønderborg.

Butikslokalet er udlejet til Sengespecialisten.

Lejemålet er på 560kvm og indeholder stort butikslokale med glasfacade mod Grundtvigs allé. Fra butikslokalet er der adgang til kontor med te-køkken, kunde-og personaletoilet samt lager med porte til butik og facade.

Butikken er beliggende på Striben i CenterØst, en driftig handelsgade med et stort kundeflow og meget synlig facade mod Grundtvigs allé. Som nærmeste naboer er ILVA, Ønskebørn, Loppekids og Løve Apoteket. Indenfor 100m findes også BILKA, POWER, Sport24, Plantorama og mange flere butikker.

Grundtvigs allé 175 er et butikslejemål med mange anvendelsesmuligheder.

Sønderborg er Sønderjyllands handelsby nr. 1. Her finder du et meget bredt udsnit af butikker med alt fra store kæde- og koncept butikker, til mange lokale specialbutikker.

I Sønderborg kommune er der godt 76.000 indbygger, men oplandet for detailhandel strækker sig fra nord for Åbenrå, til området syd for Flensborg i Tyskland og mod Tønder i vest.

Sønderborg er kendt for dens blanding af historie og nytænkning, der trækker mange turister til byen.

Kulturelt byder byen på et overflødighedshorn af oplevelser, blandt andet med eget symforniorkester, teaterforening revy, , Dybbøl mølle, Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg slot og meget mere. Byen rummer også Alsion med Syd Dansk Universitet, forskerpark, cleantech og mange store ingeniør-tunge virksomheder.

Af nye tiltag i byen kan blandt andet nævnes det nye kulturhus på havnen, der er opført som en del af Frank Gehry´s masterplan.

I 2019 stod det nye konference og spa hotel, Alsik, færdig med 190 værelser. En investering på godt 500 mio. dkk, investorer er Danfoss og PFA.

Sønderborg har sin egen lufthavn med mange daglige afgange til København. Der er adgang til E45 og motorvejsnettet via Sønderborg/Kliplev motorvejen.

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.