Grundtvigs Allé 177, 6400 Sønderborg

Butikslokaler i Sønderborg. Butikken er på 277 kvm.


Butikslokale på 277kvm i Sønderborg Center Øst til leje

Stort, lyst og rummeligt butiksareal med 4 meter til loftet.

Lejemålet er beliggende i hjertet af CenterØst. Butikken ligger med facade mod Grundtvigs allé, med en stor eksponering mod Sønderborgs mest trafikerede vejstrækning.

Der er gode muligheder for skiltning på facade, ved pylon mod Grundtvigs allé samt på bagsiden af bygningen mod Power og Jysk. Udover butikslokalet rummer lejemålet et kontor med tekøkken samt en gang med adgang til toilet med brus.

Ejendommen fremstår lys og moderne med tre store glaspartier, det ene med dørautomatik. Der er oplukkelige ovenlysvinduer samt vinduer i bagfacaden.

Lejemålet har egne el, vand og varme målere og afregner direkte til forsyningsselskaberne. Der er gode parkeringsforhold foran butikken. Som nabolejere kan nævnes Løve Apoteket Sønderborg, Lægehuset i CenterØst, ØnskeBørn, Idemøbler foruden Bilka og Plantorama m.m. 

Butikslejemålet er udlejet til Loppekids

Sønderborg er Sønderjyllands handelsby nr. 1. Her finder du et meget bredt udsnit af butikker med alt fra store kæde- og koncept butikker, til mange lokale specialbutikker.

I Sønderborg kommune er der godt 76000 indbygger, men oplandet for detailhandel strækker sig fra nord for Åbenrå, til området syd for Flensborg i Tyskland og mod Tønder i vest. Sønderborg er kendt for dens blanding af historie og nytænkning, der trækker mange turister til byen.

Kulturelt byder byen på et overflødighedshorn af oplevelser, blandt andet med eget symforniorkester, teaterforening revy, Dybbøl historie Center, Dybbøl mølle, Sønderborg slot og meget mere.

Byen rummer også Alsion med Syd Dansk Universitet, forskerpark, cleantech og mange store ingeniør-tunge virksomheder. Af nye tiltag i byen kan blandt andet nævnes kulturhuset på havnen, der er opført som en del af Frank Gerry's masterplan. primo 2019 står konference og spa hotel, Alsikhotel, færdig med 190 værelser. En investering på godt 500 mio. dkk, som Danfoss og PFA står bag.

Sønderborg er den største by i Sønderjylland.

I Sønderborg er der egen lufthavn med mange daglige afgange til København, med en transporttid på bare 35 min. Der er adgang til E45 og motorvejsnettet via Sønderborg/Kliplev motorvejen. Fra Sønderborg by er der 35 km til grænsen, og der er kortere til Hamborg end til København. Via motorvejen er der ca. halvanden time til Odense og Kiel og to timer til Hamborg og Århus.

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.