Grundtvigs Allé 175, Sønderborg

560 kvm butik beliggende Grundtvigs Allé 175, CenterØst, Sønderborg.

 

Lejemålet er udlejet til Sengespecialisten.

 

Butikslejemålet indeholder stort butikslokale, med glasfacade mod Grundtvigs allé. Fra butikslokalet er der adgang til kontor med tekøkken, stort kunde-toilet og personale-toilet. Fra butikken er der adgang til større lagerareal på 110kvm med dobbelt porte til vare ind- og udlevering. Der er portadgang med dør imellem butik og lagerareal.

 

Der er gode muligheder for skiltning, blandt andet på pylon mod Grundtvigs allé, areal over porte ved lager samt på bagsiden af bygningen med disponering mod Power, Jysk og Harald Nyborg. Der er gode parkeringsmuligheder foran butikslejemålet og i området generelt.

 

Der er i 2015 lavet nye vand- og varme installationer, samt ny belysning i butikken. El, vand og fjernvarme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

 

Facaden er meget eksponeret med et stort dagligt kundeflow på over 500 visninger af butikkens vinduer og i CenterØst generelt. Der er gode muligheder for udendørs udstilling.

 

Nabo butikker er blandt andet IdeMøbler, Ønskebørn og Løve apoteket Sønderborg. Indenfor en radius af 100m ligger også butikker som Bilka, Power, Sport 24, Plantorma, Silvan m.m.

 

Grundtvigs allé 175 er et butikslejemål med mange anvendelsesmuligheder, klar til at blive taget i brug.

 

Sønderborg er Sønderjyllands handelsby nr. 1. Her finder du et meget bredt udsnit af butikker med alt fra store kæde- og koncept butikker, til mange lokale specialbutikker. I Sønderborg kommune er der godt 78.000 indbygger, men oplandet for detailhandel strækker sig fra nord for Åbenrå, til området syd for Flensborg i Tyskland og mod Tønder i vest.

 

Sønderborg er kendt for dens blanding af historie og nytænkning, der trækker mange turister til byen. Kulturelt byder byen på et overflødighedshorn af oplevelser, blandt andet med eget symforniorkester, teaterforening, revy, Dybbøl historie Center, Dybbøl mølle, Sønderborg slot og meget mere. Byen rummer også Alsion med Syddansk Universitet, forskerpark, cleantech og mange store ingeniør-tunge virksomheder.

 

Af nye tiltag i byen kan blandt andet nævnes Kulturhuset på havnen, der er opført som en del af Frank Gerry's masterplan. Ultimo 2018 står et nyt konference og spa hotel, Alsik, færdig med 190 værelser. En investering på godt 500mio. dkk, investorer er Danfoss og PFA. 

 

I Sønderborg er der egen lufthavn med mange daglige afgange til København. Der er adgang til E45 og motorvejsnettet via Sønderborg/Kliplevmotorvejen.

 

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.