Sankt Jørgens Gade 29, 1. sal, 6400 Sønderborg

Pæne kontor og klinik lokaler i Sønderborg centrum, et lejemål med stor synlighed.

Kontor og klinik lejemålet er på i alt 255 kvm beliggende på 1. salen. Lejemålet er indrettet med flere kontorer og mødelokaler i forskellige størrelser. Fordelings-gang der giver adgang til større kantine med køkken. Fra gangen er der ligeledes adgang til 2 separate omklædningsrum med egne toilet og bruse faciliteter. Vinduerne vender mod nord og vest, hvilket giver et utrolig behageligt lys og godt indeklima.

OBS OBS: BYGNINGEN ER SOLGT OG DERFOR OVERDRAGET TIL NY EJER.

I gangarealerne er gulvene belagt med slidstærke terasso klinker og lofterne er hvidmalede. I kontorer, mødelokaler og kantine er gulvbelægningen af linoleum og der er akustiklofter. 

 

Lejemålet er udstyret med større elevator med god plads til kørestole og barnevogne, ligesom elevatoren nemt rummer 2 europaller hvis der er behov for transport af messeudstyr eller lignende. 

 

Facaden vender mod VUC på Løkken og det store offentlige parkerings areal ved Fakta. Der er gode muligheder for skiltning ud mod vejen Løkken, som er den største færdselsåre der forbinder Sønderborg by med Dybbøl siden via Kong Chr. d. X bro. Nærmeste naboer til dette lejemål er Sahva i underetagen og kontorlejemålet mod øst.

 

Lejemålet fremtræder lyst, pænt og indbydende, og er velegnet til alle former for liberalt erhverv herunder kontor og klinik m.m.

 

Der vil være mulighed for at ændre på nuværende indretning efter lejers behov.

 

Til lejemålet hører p-arealet mod Løkken med mulighed for etablering af op til 9 p-pladser. I forbindelse med ejendommen findes - ud over egne parkeringspladser - et større offentlig parkeringsareal med 2 timers gratis parkering.

 

Den årlige husleje er 145.350 kr. og er inklusiv driftsudgiften. Driftsudgiften indeholder ejendomsskatter, ejendomsforsikring og administration.

 

Mangler I et kontolejemål eller et sted til klinikken er der her gode mulighder for at skabe nye gode rammer omkring virksomheden.

 

Afstand til nærmeste:

Parkering 0m

Togstation 750m

Bus 100m

Lufthavn 8,5km

Lejemålet er midlertidig udlejet, men klar til ny lejer pr. 01.01.2022

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.