Nejsvej 30D 6310 Broager

Gode produktions- og lagerlokaler i Broager.

Lejemålet på 455kvm er velegnet til kontor, produktion, industri, lager og håndværksvirksomheder.


Lejemålet indeholder et stort areal hvortil der er 
adgang via dør og ledhelseport. Fra det store areal er der adgang til 2 større omklædningsrum med toilet og badefaciliteter. Der er mulighed for at oprette et delvis åbent kontor i forbindelse til produktions og lagerarealet.

Der er godt dagslys indfald via lavt siddende vinduer til produktionsarealet, hvilket er vigtigt (og et lovkrav)hvis arealet skal benyttes til produktion.

Forpladsen er asfalteret og der er blandt andet plads til lastbil med hænger, paller m.m.

Udlejningsejendommen som dette lejemål er en del af består af i alt 2.400kvm hvoraf de mindste lejemål er på 120 kvm og de største er på 605 kvm alle med adresse Nejsvej 30 i Broager.

Erhvervslokalerne ligger med 12 minutters køretid til Sønderborg og Padborg samt få minutters køretid til Sønderborg/Kliplev motorvejen og derfra E45. Ejendommen er beliggende i Broager Syds erhvervsområde.

Lejemålet har tidligere serviceret to af områdets større elektronikvirksomheder som har produceret elektronik komponenter og samlet produkter i lokalerne. Lokalerne har senest været anvendt til lagerfacilitet til for en syddansk virksomhed. Før det har lokalerne været benyttet af en entreprenør virksomhed der havde behov for gode toilet og lagerfaciliteter for sine medarbejdere og mulighed for oplag af grus, sand og rør samt maskiner på forpladsen.

Lejemålet på 455 kvm har mange anvendelsesmuligheder og er ledigt pr. 01.02.2021.

Få besked når der er nye lejemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder omkring markedet, nye lejemål og projekter.